Киевская область (Изменить регион)
Борисполь, Киевская область, добавлено 30 мая 2016 в 20:23, номер 292724
Біоларвіцид-100 призначений для знищення личинок комарів, являє собою порошок із спор бактерій і стабілізаторів-наповнювачів, які забезпечують збереження активного компонента. Вже через 4 години після обробки препаратом починається швидке зниження чисельності личинок комарів, а на наступний день їх залишається менше 1%. Варто зауважити, що дія розчинених у воді бактерій відбувається протягом місяця, тому всі нові личинки також гинуть. Даний засіб абсолютно безпечний для флори і фауни, діє виключно на личинок комарів і мошок.
Для повного очищення території від комарів фахівці нашої компанії рекомендують використовувати також знищувач комарів спільно з Біоларвіцид-100. Одночасна ударна сила, що діє проти комарів і їх личинок, дозволить повністю позбутися від кровососів на території приватного будинку, саду, дачі, бази відпочинку, дитячого оздоровчого табору і т.п.
Офіційний дистриб'ютор на території України. Безкоштовна доставка протягом доби. Термін придатності відкритої упаковки не менше 2 років. Ціна: 890 грн.
Детальніше за тел. 066-39-37-888 або на сайті i4protect.com.ua
Засіб бактеріальний для знищення личинок комарів - Біоларвіцид-100
890.00 грн.
информация о продавце
0973 XXXX
Борисполь, Киевская область
Иван Иван
характеристики объявления
Объявление от: Частное лицо
Состояние: Новое
Тип: Предложение